Porkkanakakku á la Sari
2 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
2 tl vaniljasokeria
2 dl öljyä
n. 3 dl porkkanaraastetta
Päälle:
50 g sulatejuustoa esim. Olympia
30 g voita tai margariinia
2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
Koristele:
manteleita, pähkinää tai nomparelleja
Vatkaa munat ja sokeri. Yhdistä eri kulhoon kuivat aineet ja lisää munasokeriseokseen. Lisää öljy ja porkkanaraaste taikinaan vatkaten. Rasvaa ja korppujauhota vuoka. Paista kakkua 175 asteessa noin 35-40 minuuttia. (Jos teet kuppikakkuja näistä, paista niitä noin 25 min.)
Sekoita kulhossa päällisen aineet ja levitä seos hieman jäähtyneen kakun päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti