Sivut

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kissoja ja koiria

Tuttavan tuttava pyysi kirjoneulesukkia kahdet kokoa 38 ja 42. Teinpä sitten molempia kokoja kissoja ja koiria. Koirien oli tarkoitus olla bichon frise-rotua, mutta niiden korvat tuottivat vaikeutta piirtää ruutupaperille, joten ratkaisin ongelman niin, että tein westien pään noihin kirjoneuleisiin. Olen itse kissaihminen, joten koirien kuvia oli katseltava netistä ja piirreltävä monta kuvaa koirista.

Sukissa on käytetty sekaisin samanpaksuisia sukkalankoja: Novitan Pikkusiskoa, Alize superwashia ja Stepiä. Puikot olivat 2,5 mm. Resorissa käytin paljon keksimääni silmuresoria, jonka ohje löytyy tältä sivulta.


Kissojen ruutukaavio löytyy tätä painamalla.


Toivottavasti kelpaa ja jos ei, niin joku kyllä nämä huolii lahjaksi.

On tulossa iso hyväntekeväisyyssukkakampanja, joka kestää vuoden loppuu. Olen siihen suunnitellut sukat viime syksynä. Sen julkaisen ensi viikolla. Jännää!

6 kommenttia:

Ingi kirjoitti...

Ihanan suloisia sukkia!

Pipo-otus kirjoitti...

Tosi kivoja sukkia. (:

Aurinkokujalla kirjoitti...

Aivan ihanat sukat, tosi hyvin tehty toi kuva. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

Mellu kirjoitti...

Kiitos, kiitos kaikille! Sukat kelpasivat haluajalle. Aurinkokujallakin käyn :)

Pikku Akka kirjoitti...

Voi suloisuus! Tämmöset minä ihan ehdottomasti haluaisin. Näin kauniit kirjoneulesukat!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit sukat. Kopsasin mallin ja aion tehä lapsenlapsilleni, jotka ovat eläin rakkaita, tällaiset jouluksi. Kiitos sinulle. Hyvää syksynjatkoa!
Eira