Tällä hetkellä minun lempiherkku on banoffee-kakku.
Se on erittäin helppo tehdä, kun muistat kaupasta tuoda kondensoitua maitoa, sitä valmiiksi keitettyä, ja kermaa. Tarvitset myös (vanhoja) keksejä, voita 50 g ja kaksi banaania. Jos kaupasta ei löydy valmiiksi keitettyä kondensoitua maitoa, niin hyvä mikro-ohje on Pullahiiren blogissa. Joka kerran, kun olen tätä tehnyt, en mittaa aineita, vaan laitan esimerkiksi pohjaan keksejä, joita löytyy kaapista Digestiven joukkoon. Tällä hetkellä siellä oli joulupipareita, joita murskasin kolme kappaletta Digestiven mukaan makua antamaan.
Reseptiä en tähän laita, kun netti on täynnä banoffee-reseptejä ja minä teen sen summanmutikassa.
Nam, nam! Eikun nauttimaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti