Sivut

perjantai 22. elokuuta 2014

Pädin harjoittelua

Töissä pitäisi osata käyttää tablettia, joten ajattelin kokeilla tämän sivun kirjoittamista pädillä. Pyydän jo etukäteen anteeksi heikkoja kuvia ja muuta tämän postauksen kömpelyyttä, mutta olen sitä mieltä, että kaikkea pitää kokeilla. Kuvankäsittelyohjelmaa en siis tässä käytä, vain Pädin omaa kuvaohjelmaa, joten kuvissa on varjoja yms. Tunnisteita en tällä saanut tehtyä. Pitää ne tehdä kannettavalla myöhemmin.

Tässä on kaksi lankatyötä, joita olen tehnyt parin viikon sisällä. Sukat ovat Tico Tico-lankaa ja krokotossut on virkattu villalankojen jämistä.
...
...

No niin, hermot meni!!!!
Kuvia en saanut siirrettyä pädin sisältä tänne, koska pädi ei ladannut niitä bloggeriin ja tallennus ei jostain syystä silloin onnistunut, kun sain kuvat tuohon tekstin alle. Tämäkin on jo kirjoitettu kannettavalla, koska meni hermot tapellessa pädin kanssa. Otin siis uuden kuvan Lumialla ja siirsin kuvan tavallisella tekniikalla ja tein tunnisteet siis vanhanaikaisesti kannettavalla.

Toivoisin, että joku viisas minua neuvoisi tuossa pädin bloggerin käytössä. No, onneksi tämä kannettavan käyttö ei ole kiellettyä tähän vapaa-ajan touhuun.

 

2 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Kun saat neuvoa tuohon, miten ipadista saa kuvat siirrettyä blogeriin, niin kerro ihmeessä. Olen yrittänyt, mutta en keksi kuin se onnistuis :(

Mellu kirjoitti...

Niinpä! Viisaammat hei, kertokaa! Olisin tosi iloinen, silloin voisi iPadia käyttää enemmän ja monipuolisemmin, kun saisi blogiakin postattua kunnolla. Enpä taida itsekseni enää kokeilla, kun hermo meni. Kuvat näkyy tossa postauksessa tollaisina laatikkoina, joita ei saa auki.