Sivut

lauantai 2. syyskuuta 2017

Äänettömät farkut

Olen ollut lähes puhumatta melkein kaksi viikkoa, kun flunssa iski ja vei ääneni. Kurkkukipu ja äänettömyys ei muuta tekemistä haitanneet kuin kommunikaatiota (jä yöunia). Jaksoin siis ommella ja samalla kuunnella äänikirjoja. On muuten ihana palvelu netissä tuo BookBeat.com!

Olin kauan jo harmitellut kauppojen farkkuja, kun ne ovat tällä hetkellä sellaisia makkarankuoria, ettei tällaiselle lihoneelle punkerolle sopineet mitenkään. Päätin sitten moneen vuoteen tehdä itse, kun Sarille Karjaan Mööbeliin oli tullut myyntiin joustofarkkukangasta. Kävin ensin ostamassa vihreää farkkua ja myöhemmin musta-harmaata, kun kerrankin sain tehtyä kunnon kaavat.


Jaksoin piirtää housun peruskaavat tällä kertaa ihan alusta lähtien ja tehdä niihin jopa kaavamuutokset lakanakangaskokeiluhousuilla. Hieman piti kuitenkin sovituksessa, jouston takia, ottaa sisään takasaumasta, mutta mielestäni farkuista tuli mukavat ja sehän on nykyisin minulle pääasia vaatteissa. Vyötärönauhan sisään piilotin leveän kuminauhan, jotta vyörärökin on joustava ja mukava, jopa turvotuspäivinä.

Kuvat ovat mitä ovat, kun en halua itseäni kuvata tänne.


Nyt jatkuu miehen nahkatakin tuunaus, kun sain vihdoin käytyä ostamassa siihen vetoketjun. Takin paljastan täällä sitten, kun valmistuu.

Ei kommentteja: