Sivut

tiistai 6. elokuuta 2013

Vihdoinkin

Olin jo aikaa sitten luonut blogini aloituksen, mutta siihen se sitten jäi. Tänä aamuna, kun heräsin kukon laulun aikaan, ajattelin aloittaa. Tämä blogi tulee olemaan kaikkeen siihen, mitä saan aikaan omin kätösin.

Blogin nimi Hollywool tuli erään fb-ystäväni keksimästä firman nimestä. Kiitos Pike! Tein jokunen vuosi sitten villasukkia Japaniin työkaverini tyttärelle ja tämän tytön japanilaiset ystävät ihastuivat villaisiin sukkiin ja tilasivat minulta joitakin sukkia. Sukkia neulon talvisin silloin, kun ei ole muutakaan isompaa projektia menossa telkkaria katsellessa.



Tämän kesän aikaansaannoksia




Sain talvella ison säkillisen kankaita ja lankoja lahjoituksena. Pussin pohjalla oli myös vanhoja valkoisia päällilakanoita, joihin osaan oli nimikoitu kauniita kuvioita. Pitihän ne paksut lakanakankaat tietysti käyttää. Värjäsin pesukoneessa lakanat ja kahteen tein solmuvärjäyksellä ympyräkuvioita. Tarvetta oli uusiin pussilakanoihin, joten ompelin niitä ja tyynyliinoja kaksi. Mielestäni lakanat ovat hieman hippityyliset, mutta väri on upea. Mies valitteli pussilakanoiden kuumuutta, sillä lakanakangas on nykyisiä kankaita paksumpaa. Ovat varmaan hyvät ja lämpimät talvella.
 








Hieno nimikointi toisen pussilakanan yläreunassa.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, tuskin maltan odottaa, mitä kaikkea mielenkiintoista ja taidokasta tänne ilmestyy! :D