Sivut

perjantai 8. toukokuuta 2015

Askartelupäivä




Open gold = opettajan kulta
Tein omille tokaluokkalaisille avaimenperät kutistemuovista kevätlahjaksi. Tuossa tekstissä on kaksi asiaa vihjeenä: ovat niin kultaisia murusia sekä "avoimia kultakimpaleita" yhteiskunnalle. Ei tiedä, vaikka jostain heistä tulisi esim. Suomen presidentti!

Kokoero ennen paistamista ja paistamisen jälkeen.
Ensimmäistä kertaa kokeilin kutistemuovia ja
heti onnistuivat. Oli "to do"-listalla, kun halvalla
huusin tuon kutistemuovin jo aikoja sitten Himoshoppaajan tavaranpoistomyynnistä fb:stä.

Mustesuihkukirjoittimella printattu.



Hui, käpristyivät! Ei hätää, laskeutuivat, kun 3,5-4 minuuttia
oli mennyt.



Tämä ohje tuli pakkauksen mukana.

Kaapin ikkunan koristelu
Kokeilin ensimmäistä kertaa piimällä ikkunan koristelua saumurilankasäilööni. Minulla oli vain rasvatonta piimää ja se oli aika löysää. Ei ihan sabluunan avulla kunnolla onnistunut, mutta saavat olla niin kauan, kun päätän ostaa ikkunamaalia ja tehdä pysyvät. Piimä on helppo pestä pois ja saa miettimisaikaa, teenkö maalilla vai ei.



Äidille kortti
Pinterestistä löytyi vähän tämän tyylinen kortti, jossa oli paljon perhosia. Kesän tulon kunniaksi askartelin äidilleni perhoskortin. Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Ja lauantaina ennen äitienpäivää on lapsettomien päivä, joten jaksamista teille!




















Sain synttärilahjan jo etukäteen
Serkkuni Sari ja miehensä Marko käväisivät ennen Italian matkaansa kahvilla. He toivat minulle Sarin tekemän synttärilahjan, joka oli niin minun tyyliseni ja ihastuttava itse tehty "kierrätyslahja". Upea ja tarkkaan mietitty saajalleen! Kiitos Sari ja Marko <3

Ha-haa, mitä sieltä nokasta tulee?
Mellun Hollywool -nauhoja.

Ja sisällä lisää. Hienosti tuunattu videoboksi.

Ei kommentteja: