Sivut

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Aalto-maljakkojen uusiokäyttöä ja sisustusunelmia

Aalto-maljakot tahtovat jäädä kaappiin piiloon, kun niillä on niin harvoin sitä oikeaa käyttöä. Olen ottanut ne jokapäiväiseen käyttöön sisustuksessa: yksi pöytälamppuna ja toinen, pienempi, kynttilänjalkana sisustuskivien kera. Näin sain nekin pois kaapin perältä, osaksi sisustusta, ja tuomaan valoa pimeisiin iltoihin.Osallistun nettirautakauppa www.taloon.com:n blogikilpailuun http://sisustusniksit.fi/ kutsuttuna. Kiitos Sirpa kutsusta! Kilpailussa voit äänestää parasta blogikirjoitusta ja voittaa 300 € valaisinlahjakortin itsellesi. Käyhän kurkkaamassa ja äänestä! Kannattaa siis ehdottomasti osallistua! Äänestys alkaa 20.12.

Sitten valaisinunelmiin... Haaveilen uudesta olohuoneen valaisimesta. Tyyliä en vielä tarkkaan tiedä, haastavana tekijänä meillä on kattoparrut ja hirsitalo, mutta tässä www.taloon.com:n sadoista upeista valaisimista joitakin, joita voisin miettiä sitten, kun ...:
kattovalaisin Pumpkin - hauska avaruudellinen rakenne,
riippuvalaisin Madison - luksusta perinteiseen hirsitaloon,
riippuvalaisin Split - pallomainen taideteos tai
riippuvalaisin Motion - modernia designia hirren viereen. Kaikki hyvin erilaisia, mutta hienoja!

Virkattu kuusi julkaistu vuosi sitten täällä.
Ja tietysti syksyisin terassi kaipaisi lisävalaistusta tällaisella terassivalaisinsarjalla.

Haastan ex-työkaverini, käsityö- ja monitaituri Jennin (Jennin murusia-blogista) mukaan kertomaan omista sisustusunelmistaan ja valaisinhaaveistaan uuteen kotiinsa! 

Oikein rauhaisaa joulun odotusta valoisilla haaveilla!

Ei kommentteja: