Sivut

tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulu on lähellä

Jouluvalmistelut ovat kiireimmillään kaikilla. Meillä leivinuuni lämpiää kinkkua varten, joten voin hyvin istahtaa kirjoittamaan blogia. Tullut tehtyä kaikenlaista pientä...

Joulukortit tein tänä vuonna helposti. Otin hauskat paperinukkekuvat täältä ja skannasin ne pienemmiksi. Hieman tietokonetyöskentelyä, leikkasin ja liimasin joulupukin ja -muorin alusvaatteissa ennen pukeutumista aattoiltaa varten. Hahaa, huumoria!


Piparkakkutalosta tuli tänä vuonna linnunpönttö, jossa lintu nokkii "siemeniä" (suklaarusinoita). Se saa koristaa pöytää tapaninpäivään asti ja sitten herkutellaan. Mallin otin netistä Kakkusankarin blogista.


Pieni tuunauskin tuli eilen tehtyä. Halusin ystäväperheelle tehdä herkkukorin ja tein leipäkoriin kankaisen, jouluisen ja muotoillun liinan. Kankaan sain ihanalta työkaverilta, Sirpalta, kun hän oli siivonnut kangasvarastoaan ja toi minulle pussillisen kankaita. Tuollaiset joululahjat ovat ihania!


Muistathan käydä äänestämässä Taloon.comin valaisinhaasteessa, vaikkapa minun pientä kirjoitusta Aalto-marjakoista, ja voit voittaa 300 euron valaisinlahjakortin. Äänestys 12.1. asti.

Ihanaa joulun aikaa kaikille lukijoilleni!


1 kommentti:

Sirpa kirjoitti...

Hieno tuo piparilinnunpönttö! Ja kiva, että keksit kangaspaloille heti käyttöä. Tunnelmallista joulua koko perheelle!