Suklaa-kauralastut
(noin 25 kpl)
75 g margariinia tai voita
2 dl Elovena kaurahiutaleita
1 1/3 dl sokeria
1 muna
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g taloussuklaata rouhittuna
Sulata rasva kulhossa ja kaada niiden päälle kaurahiutaleet ja sekoita lusikalla.
Sekoita hyvin niiden joukkoon jauhot, leivinjauhe, sokeri, muna ja suklaarouhe.
Nosta taikinasta lusikalla nokareita leivinpaperille.
Jätä kunnolla tilaa nokareiden väliin, sillä ne leviävät paistuessaan reilusti.
Paista 175 asteessa noin 9 minuuttia.
Anna pikkuleipien jäähtyä pellillä kunnolla ennenkuin nostat ne pois siitä.
Voi nauttia sellaisenaan tai kermavaahtonokareen kanssa.
Nam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti