Sivut

lauantai 8. helmikuuta 2014

Kauralastut

Vähän terveellisimmin
Muuttelin hieman reseptiä terveellisempään suuntaan lisäämällä vehnälesettä.

(noin 25 kpl)
75 g margariinia
2 dl Elovena kaurahiutaleita
1 1/2 rkl vehnälesettä
1 1/2 dl sokeria
1 muna
1 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1. Sulata margariini ja kaada se kaurahiutaleiden ja vehnänleseen päälle ja sekoita.
2. Sekoita joukkoon sokeri, jauho-leivinjauheseos ja muna.
3. Nosta taikinasta nokareita leivinpaperille ja paista 175 asteessa noin 7-8 minuuttia. 
Lastut leviävät paistuessaan reilusti, joten jätä tilaa.
4. Anna pikkuleipien jäähtyä pellillä hetki. Voit taivuttaa niitä lämpiminä kaulimen päällä, 
jos haluat niistä kuperia. Nosta silloin ne lämpiminä paistinlastalla kaulimen päälle. 


Ei kommentteja: