Sivut

maanantai 27. lokakuuta 2014

Onni on...

...aivan fantastiset työkaverit

Neljä työkaveriani kävi kaksi viikkoa opetustöissä Etelä-Afrikassa Makana-yhteistyön merkeissä. Kaksi heistä oli minulle hieman velkaa, joten tokaisin heille, kun he lähtivät, että tuovat velanmaksuksi Afrikasta tuliaisiksi jotain afrikkalaista kangasta. Ja tänään he tulivat töihin ja toivat - ihanat immeiset - minulle kankaita - ja monta erilaista! Tässä kun on ollut vähän murhetta kotona lapseni sairastelun takia, nämä tuliaiset piristivät ihan julmetusti mieltä!


En tiedä, raaskinko näitä koskaan leikata tai keksinkö niin kivaa mallia, että raaskin käyttää, mutta pitääpä laittaa hautumaan. Ensiksi kuitenkin pesen näistä tärkit ja hajut pois ja sitten... katsotaan...
Yksi idea jo vähän tuosta alimmaisesta kankaasta tuli mieleen...KIITOS, Antti ja Sirpa, ettepä taida tietää kuinka nämä virkistivät väsynyttä Mellua! 

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Jään innolla odottamaan, mitä näistä syntyy ;) päivittelen lähiaikoina blogiini vähän Afrikka -juttuja...helmipunontaa yms.

Mellu kirjoitti...

Ideoita pukkaa kovinkin! Katsokaa ihania Afrikka-käsitöitä Sirpan blogista http://sirpanvakerryksia.blogspot.fi/. Hän on mun ihana, käsitöitä ymmärtävä työkaveri.