Sivut

lauantai 14. helmikuuta 2015

Fleece-pusakka

Tarvitsen jonkun kerran vuodessa fleece-pusakkaa ja aina tarpeen vaatiessa huomaan, että minulla ei ole sellaista. Nyt on! Kävin Hesan lääkärikäynnin paluumatkalla Ikeassa ja siellä muistin, kun sisustuskankaita tutkailin, että fleece-peitosta saa ihan hyvän ja erittäin halvan pusakan. Peitto maksoi 3,99 ja siitä jäi vielä pala, josta saa vaikka pari hattua. En tiedä kuinka tuo peittofleece nyppyyntyy pesussa, mutta siitä huolimatta: minulla on nyt fleece-pusakka.



Ostin joku aika sitten paikallisesta, Länsi-Uudenmaan parhaimmasta, käsityökaupasta Pirjon Lanka ja Neuleesta, silitettävää ja leikattavaa siirtokuva-arkkia. Nyt sitä kokeilin tuohon fleeceen. Fleecessä kyllä oli silityskielto, joten yritin varovasti silittää sen kiinni haalealla lämmöllä. Ensin kokeilin tietenkin tilkulle. Jos se irtoaa pesuissa, niin revin sen pois. Aina on kuitenkin kiva kokeilla jotain uutta.




Telkkaria ja nettipalveluita katsellessa syntyy uusia sukkia joka päivä näin sairauslomalla, joten ehkä niistä myöhemmin lisää.

Aurinkoista talvilomaa kaikille lukijoilleni! 

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Olen samaa mieltä alueen parhaasta käsityötarvikekaupasta!

Vaateviidakon Pirjo kirjoitti...

Mulla on myös tuota siirtokuva-arkkia kotona. En ole vielä testannut. Kivoja yksityiskohtia sillä näköjään voi tehdä!