Sivut

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Paletista magneettitaulu

Ostin jokin aikaa sitten sivellinsetin, jossa mukana tuli vanerinen maalauspaletti. Sitähän minä en tarvitse, koska ostin pensselit ihan vain askartelukäyttöön. Sain jo kaupassa idean, että teen tuosta paletista magneettitaulun työpöytäni yläpuolelle. Etsin magneettimaalia monesta kaupasta ja netistä, mutta ne purkit olivat ihan liian isoja ja kalliita.

Tänään sitten satuin kysymään paikkakunnan pienestä kirjakaupasta sitä magneettimaalia, kun katselin muita askartelutarvikkeita. Myyjä kertoi, ettei heillä sitä ole, mutta on tarralla varustettuja magneettilevyjä. Hinta niissä oli vaivaiset 4,50 euroa ja paketissa oli 4 arkkia. Sehän minulle sopi. Hyvät puskusaumat ja arkit kiinni palettiin. Vähän saumat näkyvät ja värikin eri suunnasta on erilainen, mutta ei haittaa.


Tuon kornin kauriin pään ostin ihan sen takia, että se on niin feikki. Syynä ostoon oli myös se, että saan siitä piirrettyä hyvät kaavat kankaiseen kauriin päähän, jota olen suunnitellut jo jonkin aikaa seinällemme. En tiedä teenkö sitä koskaan, mutta se on päässäni pitkässä "to do"-listalla (joka muuten on vaan pidentynyt Pinterestin selauksen myötä). :D

























Lisäksi liimasin hauskoja vanhoja nappeja pieniin magneetteihin ja näin sain paperilapuille kiinnittimet, jotka sopivat työpöytäni teemaan.


Hullun hauska, vai mitä?

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

On hauska! Ja tuo peura on upea.

janita kirjoitti...

no nyt on omaperäinen magneettitaulu, hienoa! :)

Hanna Mi kirjoitti...

Hyvälle mielelle tästä tulee, hauska magneettitaulu!