Sivut

lauantai 2. toukokuuta 2015

Tervetuloa pöllöt!

Tuhersin monta hetkeä ompelukoneen ääressä, kun tein näitä pöllöjä. Pöllöissä on käytetty tilkkulaatikon "aarteita", nauhoja, pitsejä, kangasvärejä, vanutikkausta (joka ei näy, mutta on kirjaimissa), applikaatiota ja käsin- ja koneompelua sekä tietenkin vanua ja aikaa.



Ensin piti valmistaa vain yksi, lahjaksi Käly Valkoiselle, mutta sitten halusin myös itselleni ja yhden vielä tein varalahjaksi jollekin. Sarjatyönä valmistusaikaan ei hirveästi tule lisää, joten tein kolme eikä kaksi. Tein jokaiseen jotain hieman erilaista ja eri värisillä tilkuilla. Itse pöllö on pellavakangasta.






Ompelu oli tällä kertaa hankalaa, sillä sytostaattihoitoni tekevät monia ikäviä sivuvaikutuksia, joita en tässä kaikkia luettele, mutta ompelua hankaloitti niistä silmien jatkuva vuotaminen (kuin itku, ilman syytä) ja käsien hillitön tärinä. Mutta sain valmiiksi!










Pitihän se Käly Valkoisenkin saada minulta jotain oma tekemää. Käly Keltainen sai tämän kaitaliinan ja Käly Sininen sai nämä tyynynpäälliset.














Käly Valkoisen tytär täytti 18 vuotta. Tein hänelle kortin lahjojen lisäksi. Kortin idean sain Sirpan väkerryksiä -blogista. Kiitos Sirpa hyvistä ideoista!

Onnea Mikaela!

4 kommenttia:

*VEKKI* kirjoitti...

Voi että miten hauskat pöllöt! Tosi kivoja töitä sinulla.

Sirpa kirjoitti...

Ihania pöllöjä <3 ja tosi hienon kortin olet väkertänyt :)

Saija kirjoitti...

Tosi kivat pöllöt! Kortti on myös mainio!

Mellu kirjoitti...

En tiedä huomasitteko, mutta otsikossa on pieni vitsi?

Kiitos kaikille positiivisesta palautteesta! Se lämmittää mieltäni.

Ja Sirpa, sulla oli kyllä hienompi kortti blogissasi. Mun kuviopaperi oli liian paksua kunnon origamiin.