Sivut

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Tarpeellinen ja tarpeetonkin kehykseen

Pitkästä aikaa bloggaan!
Olen vointini mukaan tehnyt puutarhatöitä: perustanut uuden rodo- ja atzalea-alueen, kasvihuoneessa kasvatellut kaikenlaista (jotka eivät tahdo kasvaa, kun on niin kylmää), istuttanut kesäkukkia purkkeihin, kitkenyt pihan suurimmat rikkaruohot ja istunut ulkona eripuolilla ja ihaillut kasvun ihmettä. Sisällä tällä hetkellä neulon pinkkiä villatakkia, joka edistyy tasaista tahtia.

Taulun uusi elämä terassilla
Tuunailin vanhasta taulunkehyksestä terassille koristeen tai tarve-esineen, kuinka vain esineen haluaa nähdä. Maalasin kehyksen valkoiseksi, hioin vanhan näköiseksi, lisäsin kanaverkon, pyörittelin rautalangasta koukkuja ja ripustelin kaikenlaista tavaraa siihen. Vielä kun haen tuolien istuinpehmusteet varastosta, niin terassi on kesäkunnossa.
Aurinko, aurinko, näytä sätees, onko huomenna pouta?


Tästä lähdin...

... ja tähän päädyin.

Rodoja ja atzalea





Toivotaan terassikelejä...      Hyvää Juhannusta!

4 kommenttia:

Pikku Akka kirjoitti...

Nämä tämmöset tuunaukset on aina niin kivoja.
Voi, että sulla kukkii ihania kasveja.
Suloista juhannusta sinullekin!

Mellu kirjoitti...

Tuunailu on tosiaan hauskaa, kun keksii jonkun idean. Olen intohimoinen puutarhaihmisenä ja viime vuosina olen enemmän ja enemmän innostunut rodoihin. Varmaan siksi, että ne ovatkin aika helppoja (luulin ennen, että vaativia) ja näyttäviä.

Hanna Mi kirjoitti...

Kaunis tuunaus! Ja niin ihania kukkakuvia, kesällä onkin niin mukava ihailla luonnon kauneutta. Lämpöä minunkin kasvini kaipaisivat, eivät oikein porkkanat ja salaatit ole innostuneet vielä kasvamaan.

Johanna kirjoitti...

Kiva kesätaulu, siihen voi sitten vaihtaakin esineitä seuraavaksi kesäksi/kevääksi.