Sivut

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Palmikkosukat

Taas putosi puikoilta sukat ja tällä kertaa palmikkosukat ystävälle. Lanka oli ihanan tuntuista Alizea, jossa on 75 % superwash villaa ja 25 % polyamidia. Puikot 2,5 mm, joten oli hieman nikuttamista. Silmukoita 84 ja lankaa kului 98 g. Just yksi kerä riitti.

Langan ostin Tallinnan Karnaluksista, jossa on mukava kierrellä silloin, kun ei etsi mitään määrättyä tuotetta.

Tässä katselen sukkalankoja laatikoista.
Tässä hyllyjen välissä meni kauan
etsiessäni luonnonvalkeaa ompelulankaa.
Siellä on miljoona väriä noissa laatikoissa.
Etsi sieltä sitten.
Oli Karnaluksin hinnat nousseet osalle tavaroista, varsinkin tunnetuimpien villalankojen hinnat. Mutta on siellä aina niin mukava käydä, kun käy Tallinnassa.

6 kommenttia:

Pikku Akka kirjoitti...

Kauniit sukat!

Amalia kirjoitti...

En mä kyl huomannut hinnan nousuja. Minusta ei ainakaan Stepin hinta, en mä kyl muita katsonutkaan :)

Mellu kirjoitti...

Voi olla, että minusta ne villalankojen hinnat ovat nousseet, tuntuu siltä, koska olen käynyt siellä vuosikaudet. Isoja eroja ei enää Suomen hintoihin ole, niinkuin silloin, kun aloin siellä käymään. Silloin Stepit, yms laadukkaat langat(Suomessa kalliit) sai Suomen hintoihin nähden -50%, nyt enää pari euroa halvemmalla. Mutta ompelulangat, konekirjontalangat ja virkkauslangat ovat siellä vielä hyvin edullisesti, samoin nauhat ja sellaiset.

Vaateviidakon Pirjo kirjoitti...

Kauniit sukat! Palmikko on niin klassikko, näyttää aina hyvältä, varsinkin kun on noin taitava tekijä :)

Amalia kirjoitti...

Pakko palata aiheeseen Karnaluks. Tänään jouduin hakee Lahdesta Steppiä. Kaks kerää saa Karnaluksista Lahden hinnoilla 15 senttii joutuis maksaa.

Mellu kirjoitti...

Juu, halvemmalla sieltä saa, mutta kävin siellä jo vuosia sitten eka kerran ja joka vuosi hintoihin on tullut roimasti lisää. Ette usko, miten meinasin seota silloin aikaisemmin, kun hinnat oli tosi törkeän halvat. Eurolla sai kerän kuin kerän, kahdella silkki-villat, jne. En enää osta puolen vuoden lankoja kerralla, kuten aikaisemmin. Eurot taisi nostaa hintoja koko Tallinnassa.

Mutta ihana siellä on käydä, aina :)