Sivut

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Telkkaria ja sukkia

Anteeksi lukijani, olen ollut jumissa monella tapaa: en ole päivittänyt tänne mitään pitkään aikaan, ompelujumi, ideat pyörivät päässä - mutta en saa niitä tehtyä, alakuloa ja väsymystä. Kyllä se tästä,...

Tässä kuitenkin joitain sukkia, joita käteni neuloivat, kun katsoin telkkaria.

Räikeän vihreät sukat neuloin koolle 42 naiselle tai miehelle (jos kelpaa). Lanka Nallea, kuvioissa Regian 6-fädig color, puikot 3 mm. Ohje varren kuvioon löytyy täältä nimeltä salmiakkia.


 Kahdet lyhytvartiset sukat Unelmien silmukat -kirjasta, malli Romanssi.

Lanka Nalle, puikot 3 mm.

Lanka Teeteen Pallas, varressa koristereuna Nallea, puikot 3 mm.
Taisin noiden jälkeen tehdä kahdet tai kolmet siskorusettisukatkin, mutta niistä ei ole kuvaa tähän. Ohjeen niihin löydät www.siskot.info/siskorusettisukat -sivulta tai blogistani (paina tätä, pääset suoraan).

Nyt puikoilla Broken seed -sukat puikoilla 2,5 mm, johon yritän saada käytettyä ohutta jämälankaa. Mutta näyttää siltä, että jämälangat eivät niihinkään kulu paljoa. Pitäisi taas keksiä peittoa tai muuta, joihin noita jämäkeriä käyttäisin.

Kesää kohti painetaan, vaikka ulkona sataa ja on pilvistä :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiden sukkien varsi on aivan ihana ja ajattelin laittaa mallin korvan taakse tulevaisuuden sukkaprojektia varten (ensiks täytyis västä yhdet helmet, yhdet kuplat, yhdet ruusut :D).Löysin tieni tänne Voihan Villasukasta.
Mitäs muuten katselit telkkarista kun näitä väsäsit? :) Onhan blogisi nimi sentään Hollywool, telkkari ja villa sopii hyvin yhteen. Itsekin tätä harrastan.

/L.N

Vaateviidakon Pirjo kirjoitti...

Ihania sukkia, omat suosikini on nuo alimmaiset. Tuo koristeraita on jotenkin niin hohtava harmaata vasten. Pitsikuviokin on kaunis :)

Mellu kirjoitti...

Telkkarista tulee katseltua vaikka mitä, mutta tämän hetkinen suosikkini on Holby Cityn sairaala ja Syke.
Kiitos kommenteistanne!

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kauniita sukkia oot saanut aikaan.
Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
Hyvää kevättä.