Sivut

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Arkipaitoja tarvitsee aina

Vuosisadan flunssa iski, kun alkoi loma. Niinhän se aina on, että viimeiseen asti tsemppaa ja sitten tulee pudotus. Flunssaisenakin pitää hieman jotain tehdä, ettei ihan ole tylsää - maata ja katsella telkkarista tylsiä uusintoja. Kävin pari saumaa kerrallaan ompelemassa arkipaitoja. Olin ne onneksi leikannut ennen kuin kovin flunssa iski.

Tässä vihertävässä paidassa on sekaisin trikoota ja joustamattomia kankaita. Enpä ole ennen yhdistänyt tällä tavoin. Oli hieman vaikeaa ommella näitä sekaisin. Keskellä paitaa on vanhaa kietaisuhametta, jota en ollut käyttänyt moneen vuoteen, sivuilla jämätrikoota (viskoosi-elastaania) ja hihoissa hameesta jäänyttä viskoosikangasta. Taisi tulla ihan mukavan tuntuinen paita.

Tämä t-paita on viskoosi-elastaania ja sen väri luonnossa on aivan herkullinen. Kaavana vanha hyväksihavaittu itsekuosittelema kaava, jota käytän usein.


Vielä on kova yskä ja silmässäkin jokin outo kutinatauti. Nyt nasuun paljon vitamiineja, jotta olo paranisi sen verran, että pääsisin puutarhalle ostamaan kesäkukkia ja laittamaan pihaa kauniiksi. Toivottavasti yöhallat ovat ohi. Perjantaina meillä satoi rakeita...

Iloa ja aurinkoa, toivottelee
Mellu


Ei kommentteja: