Sivut

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Saupartin alen kangaslöydöt

Meillä on mieheni kanssa kesäisin tapana tehdä autoretki Sauparttiin Saukkolaan ja Kasvihuoneilmiöön. Sen teimme taas, kun lehdessä oli, että Saupartissa on kangasale. Kaikki kankaat -50%-80%. Tulihan noita ostettua. Onneksi mieheni ei hermostu odottaessa minun shoppaillessa. (Siis ei ainakaan näytä sitä ;D)

Saupart on Suomen kangas-karnaluks alen aikaan.
Ensimmäisenä ompelin äidilleni uudet keittiön verhot. Kankaasta tulee vielä kaitaliina pöydälle, kun sitä jäi juuri sen verran. (Kangas 100% puuvillaa.)


Mökin pöytä sai uuden vahakankaan. Tämä oli kallein ostos. Oli sen verran hauska, kauniit värit ja kuvat, että ostin, vaikka mökillä käy vain aikuisia. Sopiihan se meillekin.


Ehdin ompella ohuesta, läpinäkyvästä puuvillasta itselleni puseron. Kangas maksoi 2,80 e. Oli alennuksessa -80%. Kaavan muokkasin tilkkupaidan kaavasta, kun se on niin ihana päällä.


Tuohon puseroon kokeilin uutta tekstiililiitukynää,
johon saa vaihtaa eri värejä. Tämä oli löytö oikeasta
Karnaluksista heinäkuussa. Vaikutti hyvältä noinkin
ohueen kankaaseen.
Sitten vuorossa oli tyynynpäällisiä: Räsymattokangas on vallan hurmaava ja kaveriksi nämä saivat harmaan teksti-perhoskankaasta pienen tyynyn. (Kankaat 100% puuvillaa.) Räsymattokangasta jäi sen verran, että siitä tulee vielä yksi tyynynpäällinen olkkariin ja harmaasta tulee vielä enemmänkin tyynyjä tai muuta.


Nämä kaikki kankaat maksoivat 69 euroa. Ei paha, vai mitä?

Kasvihuoneilmiön ostoksesta myöhemmin lisää, kun saamme sen vietyä pojalle opiskelukämppään :)


Ei kommentteja: