Sivut

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Kännykkäpussukka pitkästä aikaa

Ex-työkaverini ilmoitti, että vanha kännykkäpussukka on rikki ja liian pieni nykyisille kännyköille. Ompelenko uuden? Kyllä ompelin, mutta huomasin työn edetessä, ettei tuo muisti oikein pelaa samalla tavalla kuin ennen sytostaatteja. Olin unohtanut monta konstia, joten jouduin välillä purkamaan esimerkiksi hihnat, kun ne menivät väärinpäin pussukkaan. No kuitenkin - valmista tuli. Kuvio ei ole kummoinen, kun en oikein keksinyt mitään mieltä ylentävää!


Pohjakangas on tilkusta, joka jäi Vallilan kesäverhon lyhentämisestä. Nimeähän kankaalle en myös muista. Ostin valmisverhon Anttilan loppuunmyynnistä halavalla ja laitoin sen makuuhuoneeseen. Jos oikein tarkkaan katsot, siinä soutelee mökkijärvellä minä ja mieheni. :)


Ensi viikon perjantaina saamme hakea meidän uuden kissanpennun. Ihanaa! Mutta voi olla, että tänne postaukset aluksi vähän hiipuvat, jotta saadaan Pörrö Kakkonen sisäsiistiksi ja sopeutumaan meille.

Kuvassa kisuli 5-6 viikkoinen. Kuva: A. Niemelä
Kanttarellivuosi on ollut mahtava, mutta nyt lopetin metsässä rämpimisen, kun hirvikärpäset kiusaavat verkkotakista huolimatta. Minulla on siinä 30 puremapaukamaa kehossa. Allergialääkkeillä jo toinen päivä mennään, kun tuo kutina on kamalaa. Puolukoita piti käydä vielä hakemassa, mutta saa nähdä...

Oikein mieltä ylentävää syksyä teille!

Ei kommentteja: