Sivut

torstai 8. syyskuuta 2016

Luokkaan Aku Ankka-lokerikko

Kävimme avustajan kanssa koulumme väestösuojassa hakemassa yhdelle oppilaalle pulpettia. Näin jotain aivan fantastista tuunattavaa! Kysymys siitä rehtorille ja niin sain kotiin vanhan lokerikon, joka on valmistettu vanerista ja viilutetusta puusta.


Hioin sen ja puuliima-vesiseoksella 1970-1980-luvun Aku Ankkoja kiinni ulkopintoihin. Kiva-lakkaa pensselöin päälle pariin kertaan. Pohjaan laitoin huopapalat kolinan estoksi. Hyllynreunoihin, jotka olivat aika tikkuiset (vaneria), laitoin kangasteippiä.

Voilaa! Open uusi lokerikko, joka varmasti miellyttää myös nuorien oppilaiden silmiä.


2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Tiedätkös, mistä tuo on peräisin? Pumppiksesta! En tiedä, onko sama yksilö, joka jostain epämääräisestä paikasta löytyi ja oli meilläkin käytössä lisätehtävähyllynä. Muistan, että jonkun pöytälevyn alle oli kiinnitetty samanlainen. Oiskohan tämä sitten irronnut vastaavasta paikasta. HIENO tuli!

Mellu kirjoitti...

Tiesin, että tämä on Pumppikselta, Jenni. Muuttomiehet taisivat rahdata kaikki irtotavarat Kiilaan. Nyt tämä on minun monisteillani ja openoppailla openpöydän lähettyvillä. Pysyy kirjakasat poissa työpöydältä, I hope.
Minäkin tykkään.