Sivut

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Hihatin, vai mikä tuon nimi on?

Minulla usein paleltuu käsivarret lyhythihaisessa puserossa, vaikka ulkona olisi lämmin. Silloin villa- tai neuletakki voi olla liian kuuma, kun ne lämmittävät muuta vartaloa. Ratkaisin asian neulomalla irtohihat eli hihattimen. Tuo lämmittää ainoastaan käsiä ja hartioita. Nähtäväksi jää, kuinka käytännöllinen tämä hihatin on.


Punainen pusero on kirppariostos kesältä. Maksoi peräti
50 senttiä. Materiaali on pellavaa ja viskoosia. Koristettu
helmikirjailuin.

Hihattimen lankana oli kaksinkertainen teeteen Elegant (70% kampavillaa ja 30% tussahsilkkiä, mukana myös jojoba öljyä, aloe veraa ja e-vitamiinia) ja puikkoina nro 3. Neuloin hihat pyöröneuleena kainaloon asti ja sitten tasoneuleena keskitakaan asti. Neuloin molemmat valmiiksi ja sitten silmukoin keskitakasilmukat yhteen.

Tänään olin toisen päivän töissä pitkän sairausloman jälkeen. Onhan se rankkaakin, mutta niin kivaa, kun tapaa taas mukavat työkaverit ja ihanat oppilaat. Saa olla sosiaalinen ja unohtaa nuo ikävät syöpäasiat, ainakin vähäksi aikaa.

2 kommenttia:

Lea Kinnunen kirjoitti...

Bolero nimeltään tuo hihatin. Tai luulisin ainakin... Pitäis kyllä tulla moikkaamaan töihin, sekä sinua, että muitakin. Jospa tässä joku päivä ehtisi.

Mellu kirjoitti...

Moi Lea!
Bolero on lyhyt neuletakki, jossa on myös etukappaleet. Bolero voi olla myös kankainen, jne., mutta on tosi lyhyt. Tässä mun tekeleestä ei ole ollenkaan etukappaleita, joten...
Tervetuloa moikkaamaan!