Sivut

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Pientä mageeta

Elämässä on haasteita, joskus pienempiä ja joskus suurempia.
Pienempi "haaste" tällä kertaa oli Jennin Murusia-blogihaaste, kun hän heitti joululomalle töistä lähtiessä minulle ja Sirpalle (Sirpan väkerryksiä-blogi) haasteen käyttää jotenkin käsitöissä tai askarteluissa Maroc-käärepaperia.

Suurempi haaste tällä hetkellä elämässäni on oma vakava sairastuminen. Elämässä voi joku pieni asia silloin ilostuttaa, kuten esimerkiksi kauniit värikkäät pakkauspaperit ja tällä kertaa ne olivat siis mandariinin ja kettukarkkien paperit. Tein niistä pienen pesupussin tai ison meikkipussin, kummin vain haluan ja tarvitsen.


Läpinäkyvä materiaali on kristallimuovia, jota voi ommella. Karkki- ja mandariinipaperit silitin miedolla lämmöllä leivinpaperien välissä ja liimasin ne yhteen. Ompelin sen sitten kristallimuovin alle. Lisäsin vielä samalle puolelle alle yhden kristallimuovin, jotta pussin sisus ei kastelisi papereita pesupussia käyttäessä. Pussin takaosaan laitoin vain läpinäkyvän kristallimuovin, jotta tavarat näkyisivät ulospäin. Ompelin vetoketjun, pussin ja pohjakolmion käyttäen teflon-paininjalkaa.


Pieni haaste on suoritettu ja elämä voi joskus olla myös mageeta!

3 kommenttia:

KaSu kirjoitti...

Aivan ihania pussukoita :)

Jenni kirjoitti...

Jes! Juuri jotain tällaista aavistelinkin syntyvän! Terveiset <3

Mellu kirjoitti...

Jenni, piti jo joululomalla tehdä tämä ja näin heti suunnittelin, mutta tuli tuo ikävä uutinen tästä sairaudesta, joten se silloin jäi. Nyt on aikaa, kun vain kroppa toimisi tarpeeksi hyvin :)

Kiitos Kati kehuistasi!