Sivut

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Lintu sininen, punainen, keltainen...



Ikean halvoista pyyhkeistä omanlaisia





Ostin Ikeasta halpoja, pieniä ja valkoisia käsipyyhkeitä. Ne maksoivat vain 26 senttiä kappale. Ostin niitä seitsemän, joka naulakkoon. Valkoiset ovat tosi arkoja ja halusin vessaan värikkäitä. Kävin ostamassa antiikin harmaan pesukonevärin ja värjäsin pyyhkeet koneessa. Väri ei ollut ihan sellainen harmaa kuin halusin, mutta menköön. (Kuvani vääristävät väriä, osa näyttää vihertäviltä ja osa sinisiltä. Ovat enemmänkin tumman harmaita.)





Applikoin puuvillakangastilkuista niihin satulinnut. Jokaisessa pyyhkeessä ne ovat erivärisiä ja hieman erilaisia. Froteelle oli erittäin hankala applikoida, varsinkin konekirjontaosuus suoraan froteeseen. Erittäin hankala osuus oli lintujen pyrstöt, mutta onnistuin siinä joten kuten vanhalla uskollisella Husqvarnallani. Näitä oli hauska tehdä. Taidan joskus vielä etsiä kaapista vanhoja ja käyttämättömiä pyyhkeitä, joihin myös teen jotain koristelua.



Oranssin linnun tausta on lähes oikean värinen kuin frotee luonnossa. Noin paljon huono kuvaaja ja huono kamera vääristävät taustaa. Linnut ovat lähes oikean väriset. Pyyhkeet ovat pieniä 30 x 50 cm, mutta ne sopivat hyvin meille, kun minulla on tapana vaihtaa usein pyyhkeitä.

3 kommenttia:

Saturnina kirjoitti...

Todella ihania lintuja ja pyyhkeitä. Hyvä idea kohentaa tavallisten pyyhkeiden ulkonäköä.

Saija kirjoitti...

Tosi kiva idea, laitanpa muistiin!

Mellu kirjoitti...

Applikaatioiden tekeminen liimaharsolla on aivan ihanaa. Ei siinä mitään hienoja kirjovia ompelukoneita tarvita. Tällä tavalla uudistuu moni muukin vanha tai uusi vaate/asuste/sisustuskangas. Suosittelen!