Sivut

perjantai 6. tammikuuta 2017

Joulutähti-liina

Tämän joululiinan piti valmistua jo viikko sitten, mutta sairastin joulun välipäivät kovan ja kamalan flunssan, joten valmistuminen viivästyi. Muistoliinaksi tämä tuli: punaiset kankaat saatu Sirpalta, joka menehtyi kesällä ja kuviolliset olen saanut serkultani Sarilta erilaisissa joululahjojen kääreissä. Jokainen Sarilta saatu kuviollinen pala on erilainen.

Tarkoitus oli vain tehdä tilkkuliina, mutta sitten innostuin vielä ompelemaan vapaata tikkausta erivärisiin paloihin. Sekin viivästytti valmistumista, mutta onpa ensi jouluna uusi liina pöydälle.Erilaisia tikkauksia.

Tällainen nurjalta.
Tänään on loppiainen. Minulla on tapana kerätä loppiaisena joulukoristeet pois, joten liina ehtii olla pöydällä vain joitakin tunteja.

Aurinko paistaa ja on kipakka pakkanen. Pitää varmaan keksiä jotain muuta ommeltavaa, kun ulkona niin kylmä ja takka hohkaa lämpöä.1 kommentti:

Kvilttaaja kirjoitti...

Kivaa nähdä, että olet innostunut vapaasta konetikkauksesta. Jouluniinan tausta näyttää, että olet aika haka lajissa. Oletko opetellut netin avulla vai jollain kurssilla?