Sivut

maanantai 24. heinäkuuta 2017

Monilokeroinen työlaukku

Selailin taas aikani kuluksi Pinterestiä. Sieltä silmiini osui kiva ja erikoinen laukku nimeltään "Ultimate Carry All Bag (for any kind of crafts)" Craftsystä. Pitihän sitä mallia matkia ja mukailla. Tein kuvan mallista itselleni uuden työkassin. Mietin ensin minkä kokoisen tarvitsen ja mille tavaroille ja sitten leikkasin ensimmäiset lokerot niiden mukaan. Katsoin Youtubesta opetusohjelman (osat 01-08) yhdestä pussukasta, kuinka nuo lokerot kiinnitetään sivuosaan ja siitä se sitten lähti kohta kohdalta kassin valmistus. Lisäilin omien tarpeiden mukaisia taskuja, lokeroita ja kiinnitystäkin muutin, jotta sain laukun myös pysymään enemmän kiinni tarvittaessa.

Kankaat lokeroissa ja vuoressa ovat vanhoja jäännöstilkkuja ja päällisessä Vallilan Bergen-kuosia. Tilasin vetoketjuja kilon 15 eurolla Kangas Keitaasta, joten oli mistä valita. Nauhat ja kuminauhat löysin myös jemmoistani.


Kuvat puhukoon puolestaan. Olen hyvin tyytyväinen laukkuuni!


Laukku edestä.

Takaa

Päältä

Sivulta

Auki

Kokonaan auki.

Työtavaroilla lastattu.

Erilaisia taskuja ja kiinnittimiä.


Takimmaisessa lokerossa keltainen vetoketju "salaisille papereille".

Painonapeilla sivuosan saa pysymään vähemmän auki.
 
Vetoketjun piti olla kokonaan aukeava, koska laukkua pitää välillä aukaista kokonaan (työasentoon), siksi päähän piti keksiä ratkaisu, jolla se pysyy kiinni tavallisessa käytössä. Arki näyttää toimiiko ratkaisu - tarranauhat.
Vaikka työlaukkua teinkin, en vielä kaipaa töihin. Mutta sitten kun menen, onpa laukku ilahduttamassa työläisen arkea 😏 

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Upea tilaihme!