Sivut

lauantai 6. syyskuuta 2014

Pöllöfanille pussukka

Pöllön masussa on pieni tasku.
Taas tuli pyynnöstä ommeltua yksi kännykkäpussi. Nämä minun valmistamani kännypussukat on enemmänkin pieniä käsilaukkuja, joihin mahtuu kaksi kännykkää (pehmoväliseinä ommeltu sisään), muistilappuja, kynä, avaimet ja muuta mukana tarvittavaa. 

Ripustimia, nipistimiä, yms. kiinnittelen pussukkaan, jotta käyttäjällä on mahdollisuus käyttää sitä monipuolisesti. Näitä tarvikkeita laitan sen mukaan, mitä löydän laatikoistani ja kankaat ovat myös jämätilkkuja muista töistä. Ripustusnauha on katkaistavaa mallia (kurahousujen nipsu). Jos vahingossa pukee takin, eikä ole muistanut ottaa kännypussia pois ennen, niin saa helposti takin alta sen helposti pois. 


Tämä ei roiku kaulassa, vaan toiselle olkapäällä ja pussukka roikkuu kainalon alla lantiolla. (Vuosia sitten näin BB:ssä mikrofonin roikkuvan näin ja siitä otin mallin.)

Toivottavasti Sirpalle kelpaa. Tuli vähän jämäkkä, kun nuo kankaat ovat sisustuskangasjämiä, mutta pidin niin väreistä ja mielestäni nämä ovat myös Sirpan värejä. Tulikohan liian värikäs?

Käy tutustumassa Sirpan blogiin tästä. Hänkin on varsinainen kädentaitaja ja ideanikkari!

4 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Ai kelpaako? No KYLLÄ! Ja juuri mun värejä. Taitava olet, iso kiitos! 😊

Mellu kirjoitti...

Hyvä, hyvä! En malttanut olla julkaisematta ennen maanantaita... :) See you dear friend!

Jenni kirjoitti...

Tämä on kyllä niin upea, kun pääsin ihan livenäkin hypistelemään!

Mellu kirjoitti...

Kiitos Jenni! Nuo värit ovat parempia luonnossa kuin mun Lumialla kuvattuna.