Sivut

tiistai 4. elokuuta 2015

Kierrätyshenkinen nuotiopaikka

Viime kesänä päätin, jotta meidän pihaan tulee vihdoin nuotiopaikka, missä voi tunnelmoida syksyiltaisin. Ajatus oli jo pari vuotta sitten, kun mieheni kaatoi nuo kolme koivua pois ja pyysin, että jättää pidemmät kannot penkkejä varten. Koivuissa oli aikaisemmin lasteni keinut kiinni ja lapset kasvoivat niistä pois. Siis koivujenkin kierrätystä. Keväällä otin kesäkukilla olleen padan pois pihasta ja säästin sitä nuotion alustaksi. Nyt vasta sain tehtyä nuotiopaikan, kun tuo sade väheni ja oma olo parani. (Mieheni käytti moottorisahaa.) Alustaksi tuli myös vähän betonia kipinäsuojaksi. Se olikin ainoa ostos koko tilaan. Kaikki muu löytyi omista varastoista. Taidamme olla aika jemmareita!
Nämä istuinalustat virkkasin viime kesänä jämälangoista. Olisiko virkkauksen malli nimeltään kaaosvirkkaus tai vapaavirkkaus?


Tänään tulee ensimmäiset nuotiovieraat. Kiva, kiva ja tervetuloa!


Kävimme mieheni kanssa viime viikonloppuna Tampereella Nightwishin konsertissa. Oli se elämys minullekin, vaikka en olekaan yhtyeen fani.
2 kommenttia:

Irri kirjoitti...

Hei! Sinulla on ihana blogi, joten heitän sinulle haasteen ja tunnustuksen! :) http://muffin-dreams.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

Mellu kirjoitti...

Kiitos kunniasta! Vastaan!