Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2019

Sukkii ja lapassii

Joulun odotusta...ehkä...blää... ei!

Kuvien alle olen kirjannut itselleni muistiin joitain tietoja, jos joskus vielä neulon samantyylisiä sukkia ja lapasia. Muuta ei nyt huvita kirjoittaa, vaikka en ole tänne päivittänyt töitäni puoleen vuoteen. Haapsalu- ja pitsihuiveja olisi iso kasa neulottuna, joita en ole kirjannut tänne. Ehkä joskus...

Miesten sukkia, koko 42/43.
Sukat vasemmalla: Puikot 2,5 mm, vaalea lanka Alize Superwash ja vihreä silmuresorissa Novitan Tico ticoa. Sukat keskellä: Puikot 3 mm ja lankana Nalle. Sukat oikealla: Puikot 3,5 mm, musta lanka Perfect Basic (Horsbäckin Halpahallista) ja kirjava Sweet Dreams 6-fach (Halpahallista). Nuo Halpahallin sukkalangat ovat tosi pehmeitä ja mukava neuloa. 

Lanka Nallea ja puikot 3 mm. Malli
Tekstiiliteollisuuden ohjeesta (Niina Kaakkurivaara)
Graafiset sukat.
 Koko 38/39.
Malli sama kuin ed. Lanka Nallea ja puikot 3 mm. Koko 42.

Marille sukat.
Malli uusimmasta lehdestä Kotiliesi Käsityö 8/2019 s. 76
pitsi-kirjoneulesukat. Lanka Nallea ja puikot 3 mm.
Hauska malli neuloa, kun mallissa kirjo- ja pitsineuletta sekä
lankajuoksuja työn oikealla puolella.

Eri kokoisia lapasia. Vasemmalla: Malli nro 11 Novitan Lapaslehdestä s.73 kohoneuleiset lovikkalapaset. Mallissa vaihdoin reunan resoriin 2 o, 2 n. Puikot 3,5 mm, punaruskea lanka Perfect Premium sukkalanka (Halpahallista) ja pinkki Nykälän Lanka Amanda. Oikealla: sama malli kuin ed., puikot 3,5 mm, kirjava lanka Sweet Dreams 6-fach (Halpahallista) ja musta Nykälän Lanka Lyydia villa-bambu (Halpahallista). Keskellä: Malli otettu Graafisten sukkien kuviosta (Tekstiiliteollisuus), puikot 3,5 mm, musta lanka Nykälän Lanka Lyydia villa-bambu ja turkoosi Nykälän Lanka Amanda.

 Jenny-mummon lapasia. Kaikissa  käytin puikkoja 3,5 mm ja samaa mustaa lankaa Novitan Nordic Woolia. Vasemmalla: silmukoita 52, sininen Kaupunkilanka Pispalaa. Keskellä: silmukoita 56, pinkki lanka Nykälän Langan Amandaa. Oikealla: silmukoita 48, nyppylanka keltaista Dale Garnia. Ohje Blogissani, klikkaa tätä.

Lucan lapaset.
Malli nro 11 Novitan Lapaslehdestä s.73
kohoneuleiset lovikkalapaset. Mallissa vaihdoin
reunan resoriin 2 o, 2 n. Puikot 3,5 mm, musta lanka
Nykälän Lanka Lyydia villa-bambu ja kirjava
Sweet Dreams 6-fach

Kaikille teille muille: mukavaa joulun odotusta!

Ei kommentteja: